Akcija

NAJAVA – The Eight Hundred (2019)

Ima ona stara poskočica koja kaže “tko jači, taj kvači”, što će reći da onaj tko je nadmoćniji pobjeđuje. Ali povijest nas je mnogo puta naučila i podsjetila da to nije nužno (uvijek) tako, te da se ponekad nekolicina može suprotstaviti superiornijem neprijatelju, kao primjerice junaci Kineskog ratnog spektakla The Eight Hundred redatelja Hua Guana koji je baziran na istinitom povijesnom događaju.
Godina je 1937., a osam stotina kineskih vojnika je pod opsadom u skladištu usred Šangajskog bojišta, potpuno okruženi japanskom vojskom.
Budžet ovog ratnog spektakla iznosi oko 80 milijuna $, te slovi kao prvi Kineski film snimljen IMAX kamerama. U glavnim ulogama su Yi Zhang, Chen Yao, Haoming Yu, Augusta Xu-Holland, Gianluca Zoppa, David Semery, te još mnogi, mnogi drugi. Kineska premijera filma The Eight Hundred će se održati 05. srpnja 2019. A istog dana film bi se trebao otvoriti i u Americi.

IMDB

In 1937, eight hundred Chinese soldiers fight under siege from a warehouse in the middle of the Shanghai battlefield, completely surrounded by the Japanese army.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.