Akcija

NAJAVA – The Battle of Jangsari (2019)

Pojedini kažu “(dobra) priprema je pola posla”! I zaista, gotovo uvijek je lakše napraviti ili obaviti nešto kada se pripremite, i kada ste spremni da se suočite sa izazovom koji je ispred vas. Na žalost, junaci Korejske ratne drame The Battle of Jangsari redatelja Kyung-taek Kwaka su bili sve samo ne spremni za ono što ih je (do)čekalo na bojištu.
The Battle of Jangsari je baziran na istinitim događajima iz 1950. godine, a donosi priču o 772 kadeta prosječne dobi od 17 godina, koji su nakon samo 2 tjedna obuke poslani na bojište u Jangsari, u svojevrsnu samoubilačku misiju. Njihova misija je bila prevariti Sjevernokorejance i natjerati ih da pomisle kako će neprijatelj tamo pokrenuti odlučnu invaziju, dok se prava invazija i bitka zapravo dogodila dan kasnije u Inchonu.
Prema nekim informacijama, ovo je navodno drugi dio svojevrsne trilogije, te se nastavlja na film Operation Chromite iz 2016. U glavnim ulogama su Minho Choi, Myung-Min Kim, Barri Tsavaris, te još mnogi drugi. A u manjih ulogama se pojavljuju i poznata Hollywoodska imena kao što su Megan Fox i George Eads koji je zbog ovog filma napustio TV seriju MacGyver u kojoj je igrao jednu od glavnih uloga. The Battle of Jangsari će Korejsku premijeru imati 25. rujna 2019.

IMDB

 

A guerrilla army unit led by Captain Lee Myung-Joon and 772 student soldiers, including Choi Sung-Pil, are on the ship Moonsanho and their destination is Jangsari. Their mission is to deceive the North Koreans into thinking opposition forces would launch a decisive invasion there. The real invasion and battle will take place in Incheon one day later. The average age of the 772 student soldiers on the ship is 17 and they have had only 2 weeks of training. They try to land in Jangsari under a shower of bullets.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.