Akcija

NAJAVA – A Witness Out Of The Blue (2019)

Policija se u rješavanju slučajeva često oslanja na fizičke dokaze; otisci prstiju, krvave mrlje, vlasi kose, kao i raznorazni drugi predmeti sa mjesta zločina koji mogu potvrditi da je taj netko zaista učinio to nešto. No, ponekad dokazi nisu dovoljni, ili dostatni za rješavanje slučajeva, pa policija treba pomoć svjedoka! Ali što kada svjedok nije uopće čovjek, kao primjerice u slučaju Hongkonškog akcijskog krimi trilera A Witness Out Of The Blue redatelja Fung Chih-Chianga!?
Naime, radnja ovoga filma je fokusirana na detektiva koji se mora osloniti na svog jedinog svjedoka – papigu, koja će mu pomoći da uhvatiti ubojicu koji je sudjelovao u oružanoj pljački.
U glavnoj ulozi je HK mega zvijezda Louis Koo, a ostatak glumačke ekipe čine Kai-Chung Cheung, Jessica Hester Hsuan, Cherry Ngan, Philip Keung, Fiona Sit, Patrick Tam, Andy On, Man-Lung Ling, Sam Lee, Deep Ng, Annie Liu, te Jacky Cai. HK premijera ovoga filma je zakazana za 24. listopada 2019.

 

Official Facebook Page

The film centres around a police detective who must rely on his only witness – a parrot, to help him catch the killer of an armed robber. 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.