Akcija

NAJAVA – Južni Vetar 2 aka South Wind 2 (2020)

Dok domaća kinematografija već godinama muku mući s time da “isporuči” kino hit za publiku koji će u kinima pogledati minimalno 100-150 tisuća ljudi (čak ni mega skupom i mega najavljivanom Generalu to neće poći za rukom), naši susjedi Srbi s tim nemaju problema! OK, nije baš da i oni izbacuju hit za hitom, ali kad ga izbace, onda to zna cijela regija! A jedan od takvih mega hitova je zasigurno bila krimi triler drama Južni Vetar iz 2018. redatelja i ko-scenarista Miloša Avramovića. Film koji se bavi Beogradskim podzemljem i auto mafijom je oborio nekoliko rekorda, te privukao u kina preko 600 tisuća ljudi, i to samo u Srbiji!
Naravno, nakon takvog uspjeha, bilo je samo pitanje kada će se ekipa odlučiti za nastavak. A nastavak, i to ne jedan, već dva, stižu 2020.! Točnije, valja naglasiti kako se istovremeno snima Tv serija od 14 nastavaka, te igrani film, Južni Vetar 2. Ono što je također važno napomenuti je to kako će se serija nastaviti direktno na film iz 2018., a drugi dio filma će se nastaviti na događaje iz TV serije. Dakle, morati ćemo na ovaj ili onaj naći pogledati TV seriju kako bi smo bolje razumjeli filmski nastavak.
I TV serija i film će se pratiti (anti)unaka iz originala, Petra Marasa, kako za vrijeme njegovog boravka u zatvoru, tako i  nakon izlaska iz zatvora. Odnosno, kako je to za Mondo.ba izjavio redatelj Avramović, koji će režirati i nastavak, “Gledaćemo moć, bitku za teritorije, klanove, sukobe koji izbijaju, ali ćemo između svega toga pratiti male ljudske drame likova.”
Svoje uloge iz originala će ponoviti Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Dragan Bjelogrlić, te Miloš Timotijević, kao i još neki. A od novih lica će im se pridružiti Vuk Kostić, Miodrag Dragičević, te Pasquale Esposito.
Kao što već spomenuh ranije, i Tv serija i film izlaze 2020., no točan datum za sada još nije poznat, te ću vas o tome naknadno izvijestiti.

 

IMDB

Radnja nastavka prati Petra Marasa za vrijeme njegovog boravka u zatvoru, te nakon izlaska iz zatvora.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.