Drama

NAJAVA – Bloody Marie (2019)

Teško se je nositi sa neuspjehom! Tim više ako ste nekoć bili uspješni, i bili na samom vrhuncu, a onda ste iznenada pali na samo dno, i tu ostali. Neki stoga svoj neuspjelih “liječe” alkoholom, kao primjerice junakinja Nizozemske triler drame Bloody Marie redateljskog dvojica Lennerta HillegeaGuido van Driela.
Bloody Marie donosi priču o Marie Wankelmut, nekoć uspješnoj crtačici stripova koja živi među prostitutkama u amsterdamskom okrugu Red Light District. Često pijana i nesmotrena, ulijeće iz jednog sukoba u drugi. Ali kada se nešto grozno dogodi u njezinom susjedstvu, Marie se odluči naglo “otrijezniti”, te uzeti stvari u svoje ruke.
U glavnoj ulozi je Susanne Wolff, a ostatak glumačke ekipe čine redom Dragos Bucur, Alexia Lestiboudois, Teun Luijkx, Jan Bijvoet, Therese Affolter, te još mnogi, mnogi drugi. Film je nizozemsku premijeru imao još početkom 2019., prvo je u siječnju bio prikazan na International Film Festival u Rotterdamu, a zatim je u veljači imao i službenu premijeru. Američka premijera se održala nešto kasnije, točnije ovih dana, 01. studenog.

 

IMDB

Marie Wankelmut, once successful comic artist, lives among the prostitutes in Amsterdam’s Red Light District. Nowadays drunken and bold, she gets into one conflict after another. A gruesome sobering event at her neighbors, forces her to take action.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.