Azija

NAJAVA – The Wild Goose Lake (2019)

Ponekad se kockamo u životu, i pri tome ne mislim nužno na kockanje u Kasinu, već one životne momente kada riskiramo, iako nije nužno da će nam se taj rizik isplatiti. Ponekad pobijedimo, ponekad baš i ne, ali sve je u redu dok ulozi nisu previsoki. No, za likove Kineske misteriozne krimi triler drame The Wild Goose Lake redatelja i scenarista Yi’nana Diaoa, ulozi će biti pitanje života i smrti.
Naime, The Wild Goose Lake donosi priču o dvoje ljudi, vođi bande u bijegu koji traži iskupljenje, i djevojci u nevolji koja riskira sve kako bi stekla svoju slobodu. Obje su bijegu skrivenim obalama The Wild Goose jezera, stavit će sve na kocku jer ubrzo bi mogao doći njihov posljednji dan.
U glavnim ulogama su Ge Hu, Lun-Mei Kwei, Fan Liao, Regina Wan, Dao Qi, te još mnogi dugi. Film je premijeru imao u svibnju na Cannes Film Festivalu, a nakon toga se našao na programu još nekoliko drugih festivala (Toronto International Film Festival, New York Film Festival, Vancouver International Film Festival itd.), dok će se službena kineska premijera održati 06. prosinca. Ostatak svijeta će film moći pogledati u prvoj polovici 2020.

IMDB

A gang leader on the run seeking redemption… A girl in trouble risking everything to gain her freedom… Both hunted on the hidden shores of The Wild Goose Lake. They set a deadly gamble for what may be their last day.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.