Akcija

NAJAVA – Ashfall (2019)

Baš ovih dana slušamo i čitamo o razornom potresu u Albaniji koji je iza sebe ostavio nekoliko 10-aka mrtvih, te nekoliko stotina ozljeđenih osoba! A ubrzo nakon toga se zatreslo i u Grčkoj, pa čak navodno i na jugu Hrvatske, a spominje se da bi nas mogao zadesiti i jači potres, jer na žalost i mi smo na tom takozvanom trusnom području, gdje postoje dosta velike šanse za takvo nešto. Nadajmo se da to toga neće doći, i da se neće više tresti nigdje u skorije vrijeme, te da ćemo prirodne katastrofe gledati samo na filmovima, kao primjerice Korejskom akcijskom filmu katastrofe Ashfall redateljsko scenarističkog dvojica Byung-seo Kima i Hae-jun Leea.
Radnja ovoga filma prati nekolicinu ljudi koji će svim silama pokušati zaustaviti katastrofu i spasiti milijune života nakon erupcije vulkana na veličanstvenoj planini Baekdu, na nadmorskoj visini od 9000 metara!
Budžet ovog Korejskog spektakla iznosi 17,7 milijuna $, a u njemu nastupaju neke od najvećih zvijezda Korejske kinematografije kao što su Byung-Hun Lee i Dong-seok Ma. Osim njih tu su još Jung-woo Ha, Hye-jin Jeon, Suzy Bae, Robert Curtis Brown, Jai Day, te Michael Ray. Korejska premijera filma Ashfall će se održati u Prosincu 2019., dok će u Hong Kongu i Singapuru film krenuti u distribuciju 01., odnosno 02. Siječnja.

IMDB

Stagnant since 1903, at an elevation of 9000′, a volcano erupts on Baekdu Mountain located on the Chinese-North Korean border. Armed with the threat of imminent eruptions, a team of uniquely trained professionals from South and North Korea unite. Together, they must join forces and attempt to prevent a catastrophic disaster threatening the Korean Peninsula.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.