Australija

NAJAVA – Go! (2020)

Da vam budem iskren, nikada nisam previše mario za Formulu 1. Osobno, to mi je pomalo dosadnjikav sport, jer se za mene kao gledatelja tu ne događa baš nešto pretjerano uzbudljivo. Ekipa se samo vozi u krug i to je to. Osim ako ne dođe do kakvog izlijetanja sa ceste ili sudara, onda stvari postanu zanimljivije. Samo što nesreće baš i nisu poželjne jer ljudi stradavaju, pa bolje da ih i nema. Ali bez obzira na sve to, dok sam bio klinac, obožavao sam voziti svoju formulu! Doduše, bila je na pedaliranje, ali nema veze, jer kad bi se spustio sa njom niz ulicu, to je bio gušt samo takav. A karting je pak bio priča za sebe. Uglavnom, čini se da je kod formule i kartinga uvijek zanimljivije biti iza volana nego pored ceste i gledati. A da je tome tako uvjerit će i junak Australske sportska komedije Go! redatelja Owena Trevora, kojemu će karting promjeniti život.
Go je priča o Jacku, mladiću koji se zajedno sa svojom majkom doseli u jedan maleni gradić na zapadu Australije. Ubrzo se uključi u tamošnji natjecateljski svijet kartinga. Jack ima prirodni talent za to, ali mora naučiti kontrolirati svoju nesmotrenost. Da bi to učinio, trebat će mu pomoć ambiciozne inženjerke Mandy, šaljivog Colina i tajanstvenog mentora, Patricka. Zajedno, tim će nastojati prijeći preko svih prepreka koje im se nađu na putu, i poraziti nemilosrdnog trkača Deana.
U glavnim ulogama su William Lodder, Frances O’Connor, Richard Roxburgh, Anastasia Bampos, Darius Amarfio Jefferson, te Cooper van Grootel, kao i mnogi drugi. Australska premijera ovoga filma održala se prije nekoliko dana, 16. siječnja 2020., a kroz koji mjesec film će zasigurno biti dostupan i ostatku svijeta putem digitalne distribucije.

IMDB

When Jack and his single mother move to a small town in Western Australia, he soon gets involved in the competitive world of go-kart racing. Jack’s got natural talent but must learn to control his recklessness. To do that, he’ll need the help of aspiring engineer, Mandy, wise-cracking best mate Colin and mysterious mentor, Patrick. Together, the team will endeavour to overcome all odds and defeat ruthless racer Dean to win the National Go Kart Championship. GO! is a high-octane Australian family film with heart.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.