Akcija

NAJAVA – Blood Vessel (2019)

Nacizam se s pravom opisuje i doživljava kao jedno od najvećih zala povijesti čovječanstva! I kao takvo, nacizam i nacisti su filmašima često poslužili kao inspiracija za filmske negativce, bilo da je riječ o akcijskim filmovima, trilerima, ili pak hororima, gdje je nacizam često imao još i primjese okultnog, ili pak monster filma. E pa jedan takav nam dolazi iz Australije! Riječ je o ratnom hororu Blood Vessel redatelja i ko-scenarista Justina Dixa.
Radnja ovoga filma je smještena u 1945, negdje u Sjevernom Atlantiku, splav pluta u moru, a na njoj se nalazi nekolicina preživjelih sa potopljenog bolničkog broda. Bez hrane, vode ili zaklona, sve se čini izgubljenim – sve dok ne naiđu na napušteni njemački minolovac koji se nađe ispred njih, pružajući im napokon priliku za preživljavanje…ili možda ipak ne!?
U glavnim ulogama su Alyssa Sutherland (nije u rodu sa poznatim Sutherland klanom), Robert Taylor, Nathan Phillips, Christopher Kirby, John Lloyd Fillingham, Mark Diaco, Alex Cooke, Steve Young, te još mnogi drugi. Film je premijerno prikazan 11. listopada 2019. na Monster Festu u Melbourneu, a u prvoj polovici 2020. će zasigurno biti dostupan i ostatku svijeta.

IMDB

Somewhere in the North Atlantic, late 1945. A lift raft adrift at sea, and in it, the survivors of a torpedoed hospital ship: With no food, water, or shelter, all seems lost – until an abandoned German minesweeper drifts ominously towards them, giving them one last chance at survival.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.