Akcija

NAJAVA – The Dustwalker (2019)

Ovih dana nas bombardiraju vijestima o takozvanom Corona virusu, koji se počeo širiti i van granica Kine, te koji iz dana u dan uzima sve više i više žrtava. Prije par godina isti je slučaj bio sa kokošjom gripom, pa sa kravljim ludilom, itd. Svi ti virusi dođu, (navodno) pobiju 100-ine ljudi u nama nekoj dalekoj zemlji, i zatim više ne čujemo za njih. Tako će vjerojatno biti i sa Coronom za koji mjesec. No, junaci Australskog alien mutant monster hororca The Dustwalker redatelja Sandra Sciberrasa će se naći u velikim problemima kada se Australijom proširi opasni izvanzemaljski virus.
Izvanzemaljska letjelica sleti u blizini izoliranog gradića koji se nalazi usred neprijatne pustinje. Zaštićeni sadržaj koji letjelica prenosi se ošteti, čime se oslobodi opasni paraziti koji napadaju mozak svih bića uključujući i ljude, čineći ih dezorijentiranim, neprirodno jakim i nasilnim.
U glavnim ulogama su Jolene Anderson, Stef Dawson, Talina Naviede, Harry Greenwood, Ryan Allen, Chloe Brown, Nina Deasley, te još mnogi drugi. The Dustwalker je premijeru imao na Monsterfestu u Melbourneu, a navodno je bio prikazan i u Japanu, u studenome prošle godine. Do polovice 2020. film bi trebao biti dostupan svima.

IMDB

An alien spacecraft crash-lands in an isolated town in the middle of the harsh desert. It’s protected content is damaged, releasing an insidious parasite that attacks the brain of all creatures including humans, making them disorientated, unnaturally strong, and violent if that’s where the subconscious takes them.

 

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.