Akcija

NAJAVA – Escape and Evasion (2019)

Rat ostavlja neizbrisive tragove iza sebe, i ponekad je gotovo pa nemoguće ljudima koji su sudjelovali u ratu, da se vrate u kakvu-takvu normalu. Posttraumatski stresni poremećaj ili PTSP je psihološki poremećaj od kojeg boluje velika većina ratnih veterana, kao i mnogi drugi koji su proživjeli ratne traume. Baš kao i glavni junak Australske ratne drame Escape and Evasion redatelja i scenarista Storma Ashwooda.
Radnja ovoga filma prati Setha, usamljenog vojnika koji se vraća kući u potrazi za utjehom nakon što su njegovi ljudi ubijeni u Burmi. Sakrivajući mračnu tajnu i suočen s neumoljivim novinarom, Seth je prisiljen suočiti se s duhovima svog prošlosti.
U glavnim ulogama su Josh McConville, Rena Owen, Firass Dirani, Hugh Sheridan, Bonnie Sveen, Steve Le Marquand, te mnogi, mnogi drugi. Film je premijeru imao još u travnju 2019. na Gold Coast Film Festivalu, no u službenu (kino) distribuciju kreće tek od 05. ožujka 2020.

 

IMDB

After his men are killed in Burma. A lone soldier returns home in search of solace. Hiding a dark secret and confronted by an unrelenting journalist, he’s forced to face the ghosts of his past one last time.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.