Akcija

Schneeflöckchen aka Snowflake (2017)

Neki vjeruju da Bog ili neko drugo više biće upravlja našim životima. Drugi pak vjeruju da smo sami krojači svoje sudbine i da sami određujemo tok svojih života. A ima i onih koji vjeruju da smo svi mi dio nekog Matirxa, ili da je život samo film kojeg živimo. A upravo u filmu, tj. u scenariju za film će se naći junaci otkačene njemačke akcijske fantasy komedije Schneeflöckchen redateljskog dvojica Adolfoa J. Kolmerera i Williama Jamesa.
Tražeći ubojice svojih roditelja u anarhijskom Berlinu bliske budućnosti, odmetnici Tan i Javid se nađu zarobljeni u otkačenoj bajci tajanstvenog scenarija koji ih uplete u začarani krugu osvete – a sve je navodno napisao jedan zubar koji pojma nema da su junaci njegovog scenarija zapravo stvarni.
U glavnim ulogama su Reza BrojerdiErkan AcarXenia AssenzaDavid MastersonAlexander SchubertAdrian TopolGedeon Burkhard, te još mnogi drugi. Schneeflöckchen (poznat i pod engleskim naslovom Snowflake) je njemačku premijeru imao još 14. rujna 2017. Film je u među vremenu bio prikazan i na Ithaca International Fantastic Film Festivalu te Lund International Fantastic Film Festivalu gdje je osvojio i nekoliko nagrada, a uredovnu distribuciju bi trebao krenuti tijekom 2018., no točan da tum još nije poznat.

IMDB

Official Facebook Page

Hunting down the murderer of their families in an anarchic Berlin of the near future, the outlaws Tan and Javid find themselves trapped in the wicked fairytale of a mysterious screenplay that entangles them in a vicious circle of revenge – apparently all written by a clueless dentist.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.