Akcija

NAJAVA – Mortal (2020)

Svi znate za Avengerse, jel da!? Mislim, kako ne bi znali kad Avengersi skoro pa da iskaču iz paštete, i tako već skoro 10 godina! Samim time znate tko je Thor, najstariji Odinov sin, Bog grmljavine koji je zasnovan na istoimenom liku iz Nordijske mitologije. E Pa norveški filmaši, točnije redatelj André Øvredal (inače potpisnih filma Trollhunter), se odlučio pozabaviti Nordijskom mitologijom, te ispričati Thorovu priču na malo drugačiji, mogli bi smo čak reći, “realniji” način u Norveškom akcijskom super-herojskom filmu Mortal.
Priča ovoga filma, koja je kao što rekoh inspirirana Nordijskom mitologijom, prati Ericka, mladića koji otkriva da ima božanske moći temeljene na drevnoj norveškoj mitologiji, zbog čega će se naći u velikoj nevolji.
U glavnim ulogama su Nat Wolff, Priyanka Bose, Iben Akerlie, Arthur Hakalahti, Ania Nova, Ravdeep Singh Bajwa, te još mnogi drugi. Norveška premijera ovoga filma se održala 28 veljače 2020., a do kraja lipnja bi se film trebao pojaviti i na VOD platformama.

 

IMDB

The film is inspired by Norse mythology; it follows the protagonist Eric, a young man who discovers that he has God-like powers based on ancient Norse mythology

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.