Akcija

NAJAVA – The Silencing (2020)

Lovci su često na zlu glasu, posebice u današnje vrijeme društvenih mreža, jer milijuni  i milijuni ljubitelja životinja naprosto nemaju razumijevanja za taj brutalan (nazovimo ga) “sport”, ili još gore, hobi. Ali kao i kod svega, to je samo jedna strana medalje, jer lov kao takav ima (i) privredno značenje, te je u nekim slučajevima nužan za očuvanje životinjskih vrsta, ili očuvanje poljoprivrede. Ali dobro, to je tema za neku drugu stranicu i neki drugi tekst.  Nas lov i lovci zanimaju iz razloga što je to dio zapleta misterioznog nezavisnog krimi trilera The Silencing redatelja Robina Pronta.
Naime, radnja ovoga filma prati lovca koji živi izoliran, daleko od civilizacije, okružen samo divljinom. No, kada policija u šumi pronađe mrtvu djevojku koju je netko poput životinje lovio prije smrti, on biva uključen u smrtonosnu igru mačke i miša, te on i lokalni šerif (tj. “šerifica”) krenu u potragu za opakim ubojicom za kojeg sumnja da je prije nekoliko godina oteo  i vrlo vjerojatno  ubio njegovu kćer.
Film je snimljen u ko-produkciji Kanade i SAD-a, a u glavnim ulogama su Nikolaj Coster-Waldau i Annabelle Wallis. Ostatak glumačke ekipe čine redom Zahn McClarnon, Melanie Scrofano, Hero Fiennes Tiffin, Josh Cruddas, Danielle Ryan, Kayla Dumont, te još mnogi drugi. The Silencing će prvo izaći 16. srpnja 2020. na mreži/kanalu DirecTV, a zatim će 14. kolovoza izaći na VOD platformama.

 

IMDB

A reformed hunter living in isolation on a wildlife sanctuary becomes involved in a deadly game of cat and mouse when he and the local Sheriff set out to track a vicious killer who may have kidnapped his daughter years ago.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.