Akcija

NAJAVA – Black Water: Abyss (2020)

Ljudska znatiželja ponekad zaista nema granica, zbog čega se znatiželjna osoba, ili više njih, ponekad čak nađu u opasnoj situaciji, kao primjerice junaci Australskog avanturističkog horora Black Water: Abyss u režiji Andrewa Trauckia.
Naime, njih će znatiželja odvesti u istraživanje neistraženog i zabačenog sustava špilja na Sjeveru Australije. To samo po sebi ne bi bilo toliko opasno da se u među vremenu ne spusti kiša te se sustav špilja počne puniti vodom. I kao da to samo po sebi nije dovoljno opasno, skupina istraživača ubrzo shvati da nisu sami, te da ih vreba skupina krokodila.
Inače, Black Water: Abyss je nastavak filma Black Water iz 2007. godine kojega je također (ko)režirao Traucki. Ali on je jedina poveznica između ta dva filma, jer se nitko od originalne glumačke ekipe ne vraća u ovom nastavku. Novu glumačku ekipu sačinjavaju Jessica McNamee, Luke Mitchell, Amali Golden, Anthony J. Sharpe, Benjamin Hoetjes, Rumi Kikuchi, te još neki. DAtum Australske premijere još nije poznat, ali zna se da bi film trebao izaći u Rusiji i Velikoj Britaniji početkom srpnja, i to vrlo vjerojatno na VOID platformama.  U SAD-u će izaći 07. kolovoza.

IMDB

Friends exploring a remote cave system in Northern Australia find themselves threatened by a pack of crocodiles.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.