Drama

Little Deaths (2010)

Britanski horror triler omnibus koji se sastoji od tri priče. Svaku priču je režirao i napisao drugi redatelj, a to su redom Sean Hogan, Andrew Parkinson i Simon Rumley. Zajednička tema svim pričama su seksualne perverzije i smrt koje su ovdje usko vezane. Radi se o niskobudžetnom filmu, ali iznimno brutalnom i provokativnom. Ovaj omnibus će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem SXSW Midnight Features Festivalu koji će se održati u ožujku u Engleskoj.


IMDB

TRAILER

RADNJA

House and Home: A couple pose as religious do-gooders in order to lure homeless girls into perverted sex games. But after ensnaring their latest victim, the pair find the rules of the game have changed.

Mutant Tool: A recovering drug addict unwittingly stumbles upon a bizarre black market narcotics trade, in which mutated human semen is harvested for its powerful psychic effects. But supplies are running low…

Bitch: Claire and Pete are locked together in a destructively sadomasochistic relationship. But when Claire finally goes too far, her hitherto submissive partner decides to bring the bitch to heel for good.

SLIKE

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.