Akcija

American Heist (2014)

Once Upon a Time in AmericaAmerican Hustle i American Gangster svi dijele nekoliko zajedničkih elemenata. Kao prvo i najočitije u naslovu imaju America(n), a kao drugo svi ovi naslovi se bave gangsterima i kriminalcima u potrazi za ostvarenjem američkog sna. A sada će se njima pridružiti još jedan temom i naslovom sličan uradak – nezavisna krimi triler drama American Heist redatelja Sarik Andreasyan snimljena u ko-produkciji Kanade i Luksemburga.
American Heist je priča o dva brata kriminalne prošlosti, Fankieu i Jamesu, koji su se međusobno udaljili kada je jedan od njih završio u zatvoru a drugi se okrenuo ka normalnom životu, daleko od svoje prošlosti. Ali kada James izađe iz zatvora igrom slučajnosti se opet uvali u nevolju i za sobom povuče i Frankiea te se obojica nađu sudionicima pljačke banke koju predvodi opasni krimos Sugar. Njihova lojalnost je stavljena na test i braća će morati dokazati koliko su daleko spremni ići zbog obitelji ali i pohlepe.
Glavne uloge u ovom filmu “teškom” nekih 8 milijuna $ koji se očito fura na račun Vrućine i The Towna igraju Adrien Brody i Hayden Christensen, a tu su još Jordana BrewsterAaron V. WilliamsonAkonTory KittlesElena Sanchez, te još mnogi drugi. Film je premijerno prikazan 11. rujna 2014. na Toronto International Film Festivalu, a 22. listopada će film biti prikazan na New Orleans Film Festivalu. Službena Ruska kino premijera je pak zakazana za 15. siječnja 2015.

American Heist poster American Heist poster2 American Heist poster3 kinopoisk.ru American Heist poster5 American Heist poster6 American Heist poster7 American Heist poster8 American Heist poster9 American Heist poster10

IMDB

TRAILER1 

 

TRAILER2

 

RADNJA

Frankie (Christensen) and James (Brody) are two brothers with checkered pasts; one struggling on the road to normalcy, the other just released from prison. When one drags the other into an ill-fated bank robbery by a gang of dangerous criminals led by the nefarious Sugar (Akon), the loyalty of their sibling bond is tested and the brothers prove how far they will go for greed and family.

SLIKE

kinopoisk.ru 1 2 3 4 5 6 7 8 kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru 12 13 14 15

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.