Akcija

Cyborg X (2015)

Što dobijete kada spojite filmove kao što su Jason XCyborg Cop i možda još neki post-apokaliptični B SF akcić kao npr. A.P.E.X.!? Odgovor je, dobit će te niskobudžetni SF akcić Cyborg X kojega je režirao i napisao K. King, čovjek koji također stoji iza uratka Zombie Hunter kojega je također napisao, režirao ali i producirao.
Radnja filma je smještena u post-apokaliptičnu budućnost gdje svijetom vlada  X-Corp, radikalni i ekstremni proizvođač oružja kojega preuzme smrtonosni Cyber Virus. Kada se to dogodi skupina preživjelih se odluči oduprijeti i boriti kako bi spasili ono malo što je ostalo od čovječnosti od vojske ubojitih mašina koje Virus sada kontrolira.
Film je snimljen sa budžetom od kakvih milijun $, a ekipa sada traži još dodatnih 50 tisuća $ putem stranice kickstarter kako bi finalizirali post-produkciju (CGI efekte, glazbu, zvuk i još neke sitnice). Za dizajn i efekte cyborga iz naslova se pobrinuo Chris Hanson i njegov tim, a u jednoj od manjih uloga lika koji se zove Captain Machine Gun se pojavljuje i sveprisutni Danny Trejo (koji je sa gore spomenutim redateljem radio i na njegovom prethodnom filmu Zombie Hunter). Osim Dannya tu su još Eve MauroRocky MyersJake StormoenShona KayAdam JohnsonAngie Papanikolas, te Danny James.
Za sada još nije poznato kada će Cyborg X ugledati svijetlo dana, ali za očekivati je da će se to dogoditi u prvoj polovici 2015.

CYBORG_X_POSTER Cyborg_X_MG Cyborg_X_LS Cyborg X poster3 Cyborg X poster4

IMDB

Official facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

After X-Corp, a radical weapons manufacturer, is taken over by a Cyber Virus, a group of survivors must fight to save humanity from the army of Machines the Virus now controls

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.