Akcija

Killing Gunther (2017)

Arnold Schwarzenegger je oduvijek bio prepoznatljiv po svojoj larger then life pojavi koja mu je osigurala status jedne od najvećih, ako ne i najveće akcijske zvijezde u povijesti filma. Ali osim mišića, Arnie je oduvijek  bio prepoznatljiv i po svom unikatnom smislu za humor, zabavnim on-linerima koje je “bacao” u gotovo svim svojim filmovima, te činjenici da se ponekad znao našaliti i na svoj račun. A upravo će se na svoj račun šaliti, i to mnogo, u nadolazećoj akcijskoj komediji Killing Gunther redatelja, scenarista, producenta i jednog od glavnih glumaca, Tarana Killama.
Killing Gunther nam donosi priču o skupini ekscentričnih ubojica kojima je već pun kufer Gunthera, najboljeg plaćenog ubojice na svijetu, te se odluče udružiti i ubiti ga! Ali njihov naizgled jednostavan plan se premetne u niz neprilika jer je  Gunther uvijek jedan korak ispred njih.
Iza ovog projekta zapravo stoji ekipa “SNL-a (Saturday Night Live)”, a cijeli film je snimljen u stilu popularne TV serije The Office. Osim već spomenutih Scharzeneggera i Killama, u filmu još igraju Cobie SmuldersHannah SimoneAllison TolmanSteve BacicAaron YooBobby Moynihan, te još mnogi drugi. Killing Gunther izlazi na VOD platformama 22. rujna, a mjesec dana kasnije, 20. listopada, biti će prikazan u limitiranoj kino distribuciji.

 

IMDB

A group of eccentric assassins are fed up with Gunther, the world’s greatest hit-man and decide to kill him but their plan turns into a series of bungled encounters as Gunther seems to always be one step ahead. 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.