Akcija

NAJAVA – Ride (2018)

Kažu da je vožnja biciklom jedan je od najefikasnijih načina vježbanja i odličan način da izgubite višak kilograma, te živite zdrav život. Također, pored svega toga, bicikl je izvrsno prijevozno sredstvo za gradsku vrevu, te olakšava rješavanje svakodnevnih obaveza. A tu je i takozvani ekstremni biciklizam, uzbudljiv i dinamičan, ali i nadasve opasan sport prepun vratolomija i akrobatskih skokova kojim se bave rijetki i nadasve hrabri pojedinci. Upravo će se dvojica takvih likova naći u centru pozornosti nezavisnog talijanskog akcijskog triler horora Ride redatelja Jacopoa Rondinellia.
Max i Kyle su ekstremni biciklisti. Kada zaprime pozivnicu za sudjelovanje u tajanstvenoj utrci nizbrdo za nagradu od 250.000 dolara, prihvaćaju bez oklijevanja. No, vrlo brzo, premda prekasno, Max i Kyle otkriju da će ova ekstremna utrka postati utrka za preživljavanje koja će ih gurnuti do krajnih granica njihovih fizičkih i psiholoških mogućnosti.
Ride je debitantski film mladog redatelj Rondinellia koji je do sada režirao pregršt reklama i glazbenih spotova. A ono što Ride čini posebnim, da se tako izrazim, je činjenica da je ovo prvi talijanski film koji je u cijelosti snimljen go-pro kamerama. U glavnim ulogama su Lorenzo RichelmySimone Labarga i Ludovic Hughes, a talijanska premijera je zakazana za 07. rujna 2018.

IMDB

Max and Kyle are two extreme bikers. When they receive an invitation to participate in a mysterious downhill race for a prize of $ 250,000, they accept without hesitation. But very soon, although too late, they will discover that this extreme race is a race for survival that will push them to the limits of their physical and psychological possibilities.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.