Avanturistički film

NAJAVA – Break (2019)

Jeste li se ikada vozili u žičari? Možda kada ste bili na skijanju u Austriji ili slično? Ja sam se par puta vozio u ovoj Sljemenskoj žičari, dok je još radila, jer kao što možda znate, ova žičara je izvan funkcije već 11 godina. Bilo kako bilo, ali kad god sam se vozio tom žičarom, osjećaj nikada nije bio ugodan, i glavom mi je prolazilo “a što ako padne”, ili, “što ako stane na pola puta”, što napraviti u takvoj situaciji!? Na žalost, ovo potonje će se dogoditi junacima Ruske avanturističke triler drame Break redatelja Tigrana Sahakyana.
Break donosi priču o skupini mladih ljudi, tri dečka i dvije cure, koji se u Novogodišnjoj noći upute  starom ali funkcionalnom žičarom na vrh planine kako bi tamo dočekali Novu Godinu. No kada se žičara pokvari a oni ostanu zaglavljeni iznad velikog ponora, njihova zabavna avantura ubrzo postaje noćna mora. Hladnoća, te strah od visine i spore smrti otkriti će njihovo pravo lice zbog čega će doći i do međusobnih sukoba.
U glavnim ulogama su Ingrid Olerinskaya, Denis Kosyakov, Irina Antonenko, Andrey Nazimov, i Alexander Nazarov, a ruska premijera je zakazana za 24. siječnja 2019.

The company of three guys and two girls makes their way to the old funicular to have an unforgettable New Year’s Eve celebration at the top of the mountain. A fun adventure turns into a nightmare when the funicular stops over the abyss. Coldness, height, and fear of a slow death make them reveal their true essence and get in a fight with each other.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.