Akcija

The Last Tycoon aka Once Upon A Time In Shanghai (2013)

Legendarni azijski glumac Chow Yun-Fat se proslavio tamo 80-ih akcijskim ulogama heroja i antijunaka u filmovima Johna Woo-a (A Better Tomorrow, A Better Tomorrow 2, The Killer, Hard Boiled) i Ringo Lam-a (City on Fire,Full Contact). A kad je prvi put došao u Hollywood tamo krajem 90-ih, taj imidž akcijske zvijezde je još samo potvrdio naslovima kao što su The Replacement Killers i The Corruptor. No, unazad 10-ak godina, Fat je “odložio” svoje pištolje, tj. manje ih je koristio u svojim filmovima kako bi se okušao i u drugim žanrovima sem akcijskog, ali ne baš sa pretjerano mnogo uspjeha. (npr. Dragonball Evolution i Bulletproof Monk). Tek je njegov za sada posljednjih film, akcijska western komedija Let the Bullets Fly u kojoj Fat igra manju ulogu ostvario malo zapaženiji uspjeh, može biti zato jer se Fat u njemu opet naveliko latio pištolja. Fat u najavi ima par naslova, već ovdje najavljeni Kineski povijesni triler spektakl The Assassins, avanturistički The Monkey King o kojem će tek biti riječi, te ovaj povijesni gangsterski akcijski krimi triler The Last Tycoon redatelja Jinga Wonga (inače scenarist i producent filma Naked Soldier) u kojem se kako se čini po nekim slikama iz filma, Fat ponovno latio pištolja kao u dobrim starim danima. Radnja ovoga filma je bazirana na istinitim događajima iz 20-ih godina prošlog stoljeća, te govori o gangsteru Du Yueshengu koji je bio iznimno moćan te povezan da Kineskom vladom. Fat naravno igra spomenutog gangstera, a zanimljivo, već je igrao u projektu baziranom na tom čovjeku, TV seriji  The Bund iz 1983. koja ga je i katapultirala među poznatije zvijezde, nakon čega je i dobio ulogu u Woo-vom filmu. Uz Fata u filmu još igraju i Sammo Hung,  Francis NgXiaoming Huang. Budžet ovoga filma iznosi oko 10 milijuna $, a premijera istoga bi se trebala održati u prvoj polovici 2013., ali točan datum za sada još nije poznat.

poster2 poster poster3 poster4 poster5 poster6 poster7 poster8 poster9 poster10 kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru poster18 poster19 kinopoisk.ru poster21 kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru the-last-tycoon-poster  poster60     

IMDB

TEASER

TEASER TRAILER

TRAILER

RADNJA

The film is based on the true story of gangster Du Yuesheng 2. who had close ties to Chiang Kai-shek and the KMT government in 1920s and ‘30s Shanghai.

SLIKE

                           

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.