Akcija

Blood Ties (2013)

Jeste li ikada čuli za, ili možda čak i gledali Francuski krimi triler Les liens du sang aka Rivals iz 2008. godine!? Ako niste, onda Vam je sada prava prilika da ga pogledate, taman prije nego što izađe remake istoga. A spomenuti remake je ujedno povod ove najave. Remake se zove Blood Ties, te je snimljne u ko-produkciji Amerike i Francuske u režiji redatelja i ko-scenarista Guillaumea Caneta koji je inače prije sveg poznat kao glumac koji je u originalu igrao jednu od glavnih uloga! On je ujedno i jedan od producenata ovog remakea u kojeg je uloženo 25 milijuna $.
Radnja je smještena u Brooklyn 70-ih godina, te prati dva brata koji se nalaze na suprotnim stranama. Jedan je kriminalac koji je upravo izašao iz zatvora, a drugi policajac koji baš i nema previše vjere u svog brata. Njih odnos će se prelomiti preko organiziranog kriminala na Brooklyinškim ulicama s kojim obojica imaju dodirnih točaka. Glumačka ekipa ove obrade je sastavljena od poprilično zvučnih glumačkih imena kao što su Clive OwenBilly CrudupZoe SaldanaMila KunisMarion CotillardLili TaylorJames CaanNoah Emmerich, i Matthias Schoenaerts. Blood Ties je premijerno prikazan ovih dana (20. svibnja) na Cannes Film Festivalu, a službena Britanska premijera bi se trebala održati 13. lipnja 2013., dok će Amerika publika morati pričekati čak do 21. ožujka 2014. da bi Blood Ties pogledala u svojim kino dvoranama.

Blood-Ties-poster Blood Ties poster2 Blood Ties poster3 Blood Ties poster4 Blood Ties poster5 Blood Ties poster6 Blood Ties poster7 Blood Ties poster8 Blood Ties poster9 Blood Ties poster10

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

RADNJA

Two brothers, on either side of the law, face off over organized crime in Brooklyn during the 1970s.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.