Akcija

The Rule of Law (2012)

Amerika i terorizam! Dvije riječi koje FBI ne voli vidjeti u istoj rečenici. Njima se zasigurno onda neće svidjeti  niskobudžetna akcijska krimi triler drama The Rule of Law redatelja i ko-scenarista Mozikoa Winda. Naime, u ovom filmu se u Sjedinjenim Amerikim Državama razvija novo novo doba terorizma. Ravnatelj FBI-a, Frank Fitzgerald, pomaže Iranskim terorističkim skupinama da krivnju svale na nevine američke građane čineći ih krivim za teroristička djela koja oni nisu počinili. Jedna od žrtava, Tom Cali, uspije razotkriti urotu, te se dadne u bijeg kako bi pokušao dokazati svoju nevinost.
Riječ je o niskobudžetnom filmu koji je koštao svega 60 tisuća $, te je snimljen u ko-produkciji  Izraela, SAD-a i Belgije. U glavnim ulogama su John Brody, Circus-Szalewski, Stephanie Betesh, Andrew Blood, J.J. Brewer, te mnogi drugi. Film je premijerno izašao u Americi još u siječnju 2012., a u Japanu je izašao na DVD-u 03. ožujka 2013.

The-Rule-of-Law-poster The-Rule-of-Law-poster2

IMDB

TRAILER

RADNJA

A new age of terrorism is taking place in the United States. FBI Director, Frank Fitzgerald, is helping an Iranian terrorist group frame innocent American citizens rendering them guilty for terrorist acts they did not commit. The seventh victim, Tom Cali, is on the run trying to prove his innocence.

SLIKE

¸4 1 2 3 5 6 7 8

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.