Akcija

88 (2015)

Ne znam za Vas, ali meni je uvijek gušt pogledati neki film osvete, čisto iz razloga jer mi pruža neko zadovoljstvo kada gledam kako napuhani i samouvjereni negativci pogibaju od strane nekog zajebanog pozitivca kojega su podcijenili. Sjetimo se samo filmova Death Wish (i svih nastavaka), A Bittersweet Life, ili pak Kill Billa (Vol. 1 i Vol. 2). Ovaj potonji je posebice zanimljiv jer je u njemu gl. junak zapravo bila junakinja, takozvana “Mlada” koju je odigrala Uma Thurman koja je sama-samcata pobila sve ključne Billove ljude ali i pozamašnu skupinu ubojica znanu kao Crazy 88.
E upravo ta broja 88, čin osvete i zajebana opasna žena imaju mnogo toga zajedničkog sa filmom koji ću Vam upravo predstaviti. A film se zove 88, riječ je o Kanadskom akcijskom trileru osvete kojega je režirala April Mullen koja je u filmu također odigrala i jednu od uloga. 88 je priča o mladoj ženi koja dođe u jedan restoranu uz cestu bez ikakve spoznaje gdje je točno ili kako je tamo dospjela. Razapeta između dviju stvarnosti ona krene na nasilno putovanje tražeći osvetu i osobu koja je ubila njezinog ljubavnika.
Zanimljivo je i to da film navodno traje točno 88 minuta. E sa, ima li to neko skriveno značenje, znat ćemo tek kada pogledamo film. U glavnoj ulozi je Katharine Isabelle koju ste također imali prilike gledati u filmovima See No Evil 2 i American Mary. A osim nje tu su još Christopher LloydMichael IronsideKyle SchmidJesse McCartneyTim Doiron, te mnogi drugi. Film će izaći na VOD platformama i Blu ray-u 06. siječnja 2015.

88 poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

A young woman comes to in a roadside diner with no idea where she is or how she got there. Split between two timelines, she gets taken on a violent journey as she seeks out the person responsible for her lover’s death.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.