Akcija

S – The Last Policeman: Recovery of Our Future (2015)

Ovih dana baš traje Comic Con u San Diegu, a neke od glavnih atrakcija na njemu (izuzev Star Warsa) su i tri strip ekranizacije, Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad i Deadpool. Dok ja pišem ovaj članak trailer za Batmana protiv Supermena je već službeno pušten online i već je raspametio strip fanove, a traileri za Suicide Squad i Deadpoola tek trebaju službeno izaći, iako se na internetu već mogu pronaći verzije koje su “procurile”. A najavljeni su također novi samostalni Batman film i Green Lantern film. Kad se u konačnici zbroji dva i dva, lako dođemo do zaključka da je biti comic book fan ovih dana (i godina) uistinu izvrsna stvar! Naravno, pod uvjetom da volite DC i Marvel. Ako Vam je pak već puna kapa njih i njihovih strip junaka i filmova, a ipak volite stripove, recimo mange, onda bi Vas možda mogla interesirati jedan druga strip ekranizacija, i to Japanska ekranizacija mange S – The Last Policeman: Recovery of Our Future autora Yoichia Komoriai i Yutaka Tôdôa koju je režirao Shun’ichi Hirano.
Radnja ove mange i filma se vrti oko specijalne policijske postrojbe zvane NPS (National Police Safetyrescue), čija svrha je da hvataju ekstremne kriminalce, i po mogućnosti žive. Ali NPS će se naći na udaru javnosti te će protiv njih biti organizirane demonstracije. Članovi NPS-a odluče otići na mjesto prosvjeda, ali u međuvremenu netko otme transportni brod u Tihom Oceanu i NSP mora krenuti u akciju spašavanja.
Ovo doduše nije prva ekranizacija spomenute mange, pa je tako prošle godine snimljena i TV serija od 10 nastavaka “S: Saigo no keikan”Osamu Mukai koji je u spomenutoj seriji igrao glavnu ulogu, reprizira istu i u ovom filmu. A isto će učiniti i Gô Ayano. Ostatak glumačke ekipe pak čine Yui AragakiNao Ômori, i Hiroyuki Hirayama. Japanska premijera ovoga filma će se održati 29. kolovoza 2015.

The Last Policeman poster The Last Policeman poster2 The Last Policeman poster3

Official site

TEASER

 

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

The NPS (National Police Safetyrescue), whose purpose is to catch extreme criminals alive, becomes the center of attention. A sit-in demonstration takes place. Members of the NPS, including Ichigo Kamikura. go to the protest site. Meanwhile, a transport ship is hijacked in the Pacific Ocean.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.