Akcija

Suicide (2014)

Ljudi su često kroz život primorani posuditi novac iz ovog ili onog razloga. Neki jednostavno odu u banku, dignu kredit pa ga onda uredno otplaćuju i po nekoliko godina. Drugi se pak za pomoć obrate svojoj rodbini ili prijateljima pa im vraćaju novac kad i kako stignu. A oni treći…oni treći se na žalost za pomoć obrate takozvanim “zelenašima” (iliti lihvarima) koji onda kasnije tim ljudima često zagorčaju živote, pa ovi moraju vratiti i duplo više nego što su pozajmili, ili prođu još i gore. A upravo će jedan takav “zelenaš” zagorčati život glavnoj junakinji Izraelskog akcijskog krimi trilera Suicide redatelja i scenarista Benny Fredman.
Suicide je priča o mladoj i uspješnoj odvjetnici koja biva uvučena u mračan i opasan svijet kriminala nakon što njezinog muža uhvati lihvar od kojega je ovaj posudio novac. Da stvar bude još gora, psihotični lihvar zaprijeti njoj i njezinoj obitelji ukoliko ona u roku od 24 sata ne izvede savršenu pljačku!
Mladom redatelju Freedmanu ovo je prvi film u karijeri, te kako on sam kaže, “prvi akcijski triler snimljen u Izraelu”. Suicide je u cijelosti snimljen u Jerusalemu, na 60-ak lokacija diljem grada, uz pomoć gradske policije i lokalnih tvrtki. U glavnim ulogama su Rotem KeinanDror KerenMali Levi, te Igal NaorSuicide je premijerno prikaza u srpnju 2014. na Jerusalem Film Festivala, a nakon toga se još našao na programu Utopia Film Festivala i Israel Film Festivala u LA-u. Datum neke službene DVD premijere za sada još na žalost nije poznat, ali kada nam i taj detalj bude poznat, obavijestiti ćemo Vas o tome.

Suicide poster Suicide poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

This action thriller follows a young, successful lawyer, that in a course of a one day has to commit the perfect crime in order to save her family from a psychotic loan-shark

SLIKE

1 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.