Horror

Last Ones Out (2016)

Od kako su zombie filmovi postali sveopći trend snimljeno ih je preko 100-inu, a godišnje ih se izbacuje barem 10-ak ako ne i više. A baš zato što ih ima toliko mnogo, zombie filmovi su postali pomalo dosadni i neinventivni, reklo bi se “isfurani”. Pa ipak, svako toliko izađe neki zombie naslov koji se zbog nečega izdvoji iz hrpe. Primjerice, ove godine bi se iz te hrpe vrlo vjerojatno mogli izdvojiti Maggie i Night of the Living Deb. Prvi zbog Schwarzeneggera koji je u filmu odigrao svoju najozbiljniju (i najbolju dramsku) ulogu i same atmosfere filma, a drugi zato jer je zombijima dodao jedna zabavan i neopterećen rom-com twist. Prije par godina, točnije, 2010. se tako pojavio jedan zombie film, The Dead, koji je bio specifičan isključivo zbog toga jer je to (navodno) bio prvi zombie film radnjom smješten u Afriku (film je ipak snimljen u produkciji Velike Britanije). Moglo bi se reći da je film bio “hit” jer je tri godine kasnije dobio i nastavak, The Dead 2: India, koji se radnjom, kao što se to može zaključiti iz naslova, preselio iz Afrike u Indiju.
Ali zombiji su se zato ponovno “vratili” u Afriku u novom zombie hororcu pod naslovom Last Ones Out. Film dolazi iz Južne Afrike, a režirao ga je Howard Fyvie. Radnja se vrti oko čovjeka pod imenom Henry koji se probudi usred Afričke pustopoljine, posve sam i ozljeđen. Ali ubrzo saznaje da se svuda naokolo nalaze zombiji, pa je stoga primoran udružiti se sa skupinom potpunih stranaca kako bi preživio.
I ne zvuči pretjerano originalno, zar ne!? Ali dobro, možda nije sve u priči, već i u samoj prezentaciji iste. Plus, ovo je uistinu prvi zombie horor snimljen u Južnoj Africi, pa ako ništa drugo, to mu je nekakva prednost. Film je snimljen sa budžetom od svega 50 stisuća $, a u glavnim ulogama su Greg KriekChristia VisserTuks Tad Lungu, i Tshamano SebeLast Ones Out će svoju južnoafričku premijeru imati 14. prosinca 2015., dok bi u svjetsku distribuciju trebao krenuti tek u prvoj polovici 2016.

Last Ones Out poster Last Ones Out poster2 Last Ones Out poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

You wake up in the middle of Africa. You are alone. You are wounded. You are being hunted. You have no choice but to team up with a group of strangers to make it out alive.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.