Akcija

Sniper: Special Ops (2016)

Nisam baš siguran isplati li se više najavljivati i predstavljati nove filmove Stevena Seagala, jer da Vam budem u potpunosti iskren, i ja osobno sam već odustao od njih. Zadnji njegov DTV uradak koji sam djelomično pogledao je bio Maximum Conviction iz 2012. u kojem je ekran (po)dijelio sa Steveom Austinom. Sve što je izašlo nakon toga sam u potpunosti iz ignorirao. Vrlo je vjerojatno da će tako biti i sa niskobudžetnim ratnim akcijskim filmom Sniper: Special Ops kojega je režirao i napisao Fred Olen Ray, redatelj koji je iznimno poznat među ljubiteljima trasha. Ali opet s druge strane, siguran sam da među našim čitateljima još uvijek ima pokoji Stevičin fan koji će se rado uhvatiti u koštac i sa ovim uratkom.
Sniper: Special Ops nam dakle donosi priču o specijalnom odredu vojnika koje predvodi narednik Jake Chandler (kojega naravno igra Seagal). Oni se upute u zabačeno Afganistansko selo kako bi spasili američkog kongresnika kojega talibani drže kao taoca. Misija spašavanja bude uspješna, ali jake se odvojio od svog tima, te ostane iza neprijateljskih linija kako bi pomogao ozljeđenom suborcu. narednik Vic Mosby će stoga protivnom naređenjima krenuti natrag kako bi spasio svoje suborce. Brojčano nadmašeni, Vic i njegovi ljudi se uključe u žestoku borbu protiv neprijatelja, dok je Jake koristi svoje stručne snajperističke vještine kako bi ih sve spasio od sigurne smrti.
Ako malo bolje pogledate plakat/cover za ovaj film, primijetit ćete da pored Seagalovog prezimena stoji još i Van Dam. Ali neka vas to ne zavara, jer Segal nije snimio film sa Jean Claude Van Dammeo, već se pored njega u ovom filmu pojavljuje Rob Van Dam, inače “poznati” kečer. Osim njih dvojice tu su još Tim AbellDale DyeCharlene AmoiaJason-Shane ScottDaniel BookoAnthony Batarse, te Gerald WebbSniper: Special Ops posve očekivano izlazi direktno na DVD i Blu Ray, ali kad točno, još se ne zna.

Sniper poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

A Special Ops military Force, led by expert sniper Sergeant Jake Chandler (Steven Seagal), are sent to a remote Afghan village to extract an American congressman being held by the Taliban. The rescue mission is a success, but Jake, separated after a firefight with the enemy, stays behind to help an injured soldier. Sergeant Vic Mosby (Tim Abell) desperately tries to convince Major Jackson (Dale Dye) to let him go back and save the soldiers, but is ordered on a mission to retrieve a truckload of munitions which could be vital for the military base. In direct violation of orders, Vic and his Special Ops Team decide to head back to the village to rescue the stranded soldiers. Outnumbered and out gunned, Vic and his men engage in a massive shootout against the enemy, while Jake uses his expert skills to save them all from certain death.

SLIKE

2 3 4 5

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.