Drama

Havenhurst (2015)

Hoteli kriju mnoge mračne tajne, pa čak i oni najpoznatiji i najotmjeniji. Kada bi zidovi mogli pričati, zasigurno bi ispričali mnogobrojne sočne, mračne, a zasigurno i bizarne priče. Ali hoteli su također često i mjesto raznoraznih zločina, a ponajviše ubojstava. Barem ako je za vjerovati silnim TV serijama i filmovima. A jedan d takvih filmova je i nadolazeći nezavisni horor triler Havenhurst redatelja, producenta i ko-scenarista Andrewa C. Erina.
Havenhurst je priča o mladoj problematičnoj ženi Jackie koja ima problema sa alkoholom, a koja je nedavno puštena sa rehabilitacije. Jackie se pruži nova prilika u životu kada pronađe novi stan i posao i Havenhurstu. Progonjena krivnjom zbog tragičnog gubitka 8-godišnje kćerke, Jackie vrlo brzo biva uvučena u tajne Havenhursta, a posebno ju zainteresira neriješeni nestanak prethodnog stanara, mlade žene sa kojom se ona sprijateljila na rehabilitaciji, a koja je nedavno  nestala bez traga. Uz pomoć prekaljenog njujorškog policijskog detektiva i usamljene djevojčice koji živi u susjedstvu, Jackie ne samo da će se suočiti sa svojim unutarnjim demonima tijekom potrage, već i sa vrlo stvarnim koji žive duboko unutar zidina Havenhursta.
Ako je suditi ovako samo po traileru, Havenhurst pomalo djeluje kao slasher hororac See No Evil koji je prije dvije godine dobio i svoj nastavak, See No Evil 2. Ali to nam samo “govori” da Havenhurst nije nužno najoriginalniji film “na svijetu”. Bilo kako bilo, u glavnim ulogama su Julie BenzFionnula FlanaganBelle ShouseJosh StambergDendrie TaylorToby HussDouglas TaitDouglas Tait, te Danielle HarrisHavenhurst bi trebao izaći tijekom 2016. (vrlo vjerojatno direktno na DVD-u i VOD platformama), ali točan datum je nepoznanica za sada.

Havenhurst poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

A troubled young woman, Jackie (Julie Benz), with an unyielding alcohol addiction, is released from rehab and given a second chance with a new job and a furnished apartment at Havenhurst. Guilt-ridden over the tragic loss of her 8-year-old daughter, Jackie is quickly drawn into the mysteries of Havenhurst, in particular the unsolved disappearance of the apartment’s previous occupant, a young woman (Danielle Harris) she befriended in rehab who disappeared recently without a trace.
Aided by a hardened New York police detective (Josh Stamberg) and a lonely foster child (Belle Shouse) who lives under the shadow of her caretakers’ sadistic whims, Jackie must not only battle her inner demons… but the very real ones that live deep within the walls of Havenhurst.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.