Akcija

NAJAVA – Avengement (2019)

Kažu da je “osveta jelo koje je najbolje servirati hladno”, što će reći, na osvetu treba čekati, te ju treba planirati pomno i polako, i izvršiti hladne glave kako bi iznenadili onoga kome se želite osvetiti, kada on to najmanje očekuje. No, pojedinci jednostavno nemaju toliko strpljenja, i prvom prilikom udaraju odmah u glavu, doslovno i figurativno! Jedan od takvih ljudi je zasigurno i Cain Burgess, (anti)junak nezavisnog britanskog akcijskog trilera Avengement redatelja i ko-scenarista Jesse V. Johnsona.
Radnja ovoga filma daklem prati Caina Burgessa, sitnog kriminalca koji pobjegne iz zatvora i vrati se u svoj stari kvart kako bi se osvetio ljudima zbog kojih je završio u zatvoru i zbog kojih je postao hladnokrvni ubojica. Biti će to epska i krvava potraga za dušom koju je izgubio prije puno godina na ulicama neumoljivog grada.
U glavnoj ulozi je Scott Adkins kojemu je ovo već peta (gotovo uzastopna) suradnja sa redateljem Johnsonom. Prethodno su surađivali na filmovima Savage Dog, Accident Man, The Debt Collector, i Triple Threat koji ovih dana izlazi na VOD platformama, a kojeg su popratile fenomenalne kritike. S obzirom da ovaj dvojac do sada uistinu nije razočarao, već naprotiv, njihova suradnja je iz filma u film postajala sve bolja i bolja, Avengement se očekuje s velikim nestrpljenjem.
Osim Adkinsa, u filmu još igraju Craig Fairbrass, Thomas Turgoose, Nick Moran, Kierston Wareing, Leo Gregory, Beau Fowler, te još mnogi drugi. Avengement kreće u limitiranu američku kino i VOD premijeru 24. svibnja 2019., a par dana kasnije, 31. svibnja u Njemačkoj izlazi na DVD-u i Blu Ray-u.

IMDB

While released on furlough from prison, a lowly criminal evades his guards and returns to his old haunts to take revenge on the people that made him a cold-hearted killer. It’s an epic, bloody battle to search for the soul he lost years ago on the streets of an unforgiving city.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.