Akcija

NAJAVA – Avengement (2019)

Kažu da je “osveta jelo koje je najbolje servirati hladno”, što će reći, na osvetu treba čekati, te ju treba planirati pomno i polako, i izvršiti hladne glave kako bi iznenadili onoga kome se želite osvetiti, kada on to najmanje očekuje. No, pojedinci jednostavno nemaju toliko strpljenja, i prvom prilikom udaraju odmah u glavu, doslovno i figurativno! Jedan od takvih ljudi je zasigurno i Cain Burgess, (anti)junak nezavisnog britanskog akcijskog trilera Avengement redatelja i ko-scenarista Jesse V. Johnsona.
Radnja ovoga filma daklem prati Caina Burgessa, sitnog kriminalca koji pobjegne iz zatvora i vrati se u svoj stari kvart kako bi se osvetio ljudima zbog kojih je završio u zatvoru i zbog kojih je postao hladnokrvni ubojica. Biti će to epska i krvava potraga za dušom koju je izgubio prije puno godina na ulicama neumoljivog grada.
U glavnoj ulozi je Scott Adkins kojemu je ovo već peta (gotovo uzastopna) suradnja sa redateljem Johnsonom. Prethodno su surađivali na filmovima Savage Dog, Accident Man, The Debt Collector, i Triple Threat koji ovih dana izlazi na VOD platformama, a kojeg su popratile fenomenalne kritike. S obzirom da ovaj dvojac do sada uistinu nije razočarao, već naprotiv, njihova suradnja je iz filma u film postajala sve bolja i bolja, Avengement se očekuje s velikim nestrpljenjem.
Osim Adkinsa, u filmu još igraju Craig Fairbrass, Thomas Turgoose, Nick Moran, Kierston Wareing, Leo Gregory, Beau Fowler, te još mnogi drugi. Avengement kreće u limitiranu američku kino i VOD premijeru 24. svibnja 2019., a par dana kasnije, 31. svibnja u Njemačkoj izlazi na DVD-u i Blu Ray-u.

IMDB

While released on furlough from prison, a lowly criminal evades his guards and returns to his old haunts to take revenge on the people that made him a cold-hearted killer. It’s an epic, bloody battle to search for the soul he lost years ago on the streets of an unforgiving city.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.