Akcija

NAJAVA – Breaking Surface (2020)

Da vas pitam, jeste li ikada ronili? I ako niste, da li biste htjeli probati roniti? Ja osobno nisam nikad, i da vam budem u potpunosti iskren, to me baš ni ne zanima previše, niti sam voljan probati. Ali ja generalno nisam baš “čovjek od vode”, pa samim time baš ne volim ni plivati, i generalno, meni je odlazak na more više tlaka nego gušt. No, dosta o meni, ajmo malo o filmu iz naslova, Švedskoj avanturističkoj drami Breaking Surface redatelja i scenarista Joachima Hedéna, i njezinim junakinjama, dvjema polusestrama koje obožavaju ronjenje, što bi ih u konačnici moglo koštati glave.
Breaking Surface je daklem priča o dvije polusestre, Idi i Tuvi, koje krenu na tradicionalno zimsko ronjenje na udaljenom i zabačenom dijelu sjeverne Norveške. Ali dogodi se neočekivana nesreća, i u jednom trenutku se odlomi dio stijene iznad jezera, te padne na Idu i zarobio ju na dnu jezera. Tuva krene u spašavanje svoje polusestre, ali ubrzo shvatim da je situacija još gora neko se prvotno činila.
U glavnim ulogama su Moa Gammel i Madeleine Martin, a ostatak glumačke ekipe čine Lena Hope, Trine Wiggen, Maja Söderström, Olle Wirenhed, te još mnogi, mnogi drugi. Švedska premijera filma Breaking Surface je zakazana za 14. veljače 2020.

 

IMDB

Two Swedish/Norwegian half sisters go on a winter diving trip in Northern Norway, when they get trapped after a rockslide.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.