Akcija

NAJAVA – For the Sake of Vicious (2020)

Zamislite situaciju…dolazite kući, a u kući (ili stanu) pronalazite stranca koji još jednu nepoznatu osobu drži kao taoca! Što bi učinili u toj situaciji?! Logičan odgovor je da bi (vrlo vjerojatno) odjurili iz kuće (ili stana) i nazvali policiju! No junakinja nezavisnog Kanadskog akcijskog horora For the Sake of Vicious redateljsko scenarističkog dvojica Gabriel CarrerReese Eveneshen, to neće učiniti…
Radnja prati Rominu, medicinsku sestru i samohranu majku koja se vraća kući iz kasne smjene na Noć vještica i tamo pronalazi manijaka koji se sklonio u njezinoj kući sa taocem. Dok vrijeme prolazi, a val nasilja se širi susjedstvom oko kuće, Romina shvati da je jedini način da preživi ovu igru mačke i miša, ako i sama postane jednako zlobna i pakosna kao i svi drugi.
U glavnim ulogama su Lora Burke, Nick Smyth, Colin Paradine, James Fler, T.J. Kennedy, Erin Stuart, Mavis Ruth Stuart, te još mnogi drugi. Film bi trebao izaći nakon ljeta, ali kao i kod većine nadolazećih filmova, točan datum premijere još nije poznat.

IMDB

The story of Romina, a nurse and single mother, who returns home from a late shift on Halloween to find a maniac sheltering in her house with a barely living hostage. With the clock ticking on solving the mystery, waves of violent intruders descend upon the neighborhood and besiege the home. The only way she can survive this cat-and-mouse scenario is to become just as vicious as everyone else.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.