Akcija

NAJAVA – Unhinged (2020)

Jeste li se ikada našli u situaciji da ste recimo usred prometa, čekate u koloni, na semaforu, u redu za benzinsku možda, i kolona se polako počne micati, ali osoba ispred vas nikako da se pomakne! Jeste li u tom trenutku potrubili toj osobi? Ja ponekad trubnem u takvim situacijama, ali samo ako zaista moram, i rijetko kad baš “sjednem” na trubu. S druge strane, moj punac trubi za svaku sitnicu, i kad treba i kad ne treba, i samo je pitanje vremena kada će naletiti na neku budalu koja će iznervirana izletiti iz svog auta i rasipati mog punca i njegove (umjetne) zube po asfaltu. No, na jednog takvog baju će naletjeti glavna junakinja nezavisnog srednjebudžetnog psihološkog trilera Unhinged redatelja Derricka Bortea.
Unhinged donosi priču o Rachel, samohranoj majica koja u prometnoj gužvi živčano potrubi muškarcu ispred sebe. No, iznervirani stranac kojeg muče privatni problemi joj odluči zagorčati život, pa ju krene slijediti i maltretirati.
Unhinged je specifičan iz nekoliko razloga! Kao prvo, u ulozi poremećenog manijaka koji krene terorizirati nepoznatu ženu se našao Russell Crowe, koji se ako je suditi po viđenom u traileru, savršeno snašao u ulozi negativca. A kao drugo, Unhinged će biti prvi film koji će krenuti u kino distribuciju od zatvaranja kino dvorana diljem svijeta zbog Corone, i samim time isprobati poljuljano kino tržište. Vidjet ćemo hoće li ljudi nakon svega pohrliti u kina, ili ipak ostati doma.
Film je snimljen sa budžetom od 33 milijuna $, a osim Crowea u filmu još igraju Caren Pistorius, Jimmi Simpson, Gabriel Bateman, Michael Papajohn, Anne Leighton, Lucy Faust, te još mnogi. drugi. Film kreće u američku kino distribuciju 01. lipnja, a možemo se samo nadati da će ga i ostatak svijeta, uključujući i Hrvatsku, prikazati u kinima.

 

IMDB

A single mother begins to be stalked and tormented by a stranger following a road rage confrontation at a red light.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.