Drama

A Fighting Man (2014)

Osim što je osvojio Oscara 1976. za najbolji film i proslavio Sylvestera StalloneaRocky je također i nadahnuo mnoge da se i sami potrude ostvariti svoje snove unatoč slabim izgledima, te polučio čak pet nastavaka i popriličan broj sličnih boksačkih naslova. Jedan od takvih je i niskobudžetna Kanadska sportska boksačka drama A Fighting Man redatelja i scenarista Damiana Leea.
A Fighting Man je priča o bivšem boksačkom šampionu Sailoru O’Connoru koji je karijeru završio neporažen a danas je tek slomljeni čovjek progonjen tragičnom prošlošću. Igrom slučaja pruži mu se prilika da se još jednom po posljednji puta vrati u ring, i on prihvati tu priliku unatoč tome što mu je protivnik znatno mlađi i brži. Ali uz pomoć svoje stare ekipe Sailor će dati sve od sebe da se suoči kako sa protivnikom tako i sa demonima iz svoje prošlosti.
Glumačku ekipu ovoga filma čine nekoliko iznimno poznatih imena. Pa se tako u glavnoj ulozi našao Dominic Purcell, a društvo mu prave Adam BeachKim CoatesLouis Gossett Jr.Michael IronsideFamke JanssenJames Caan, te mnogi drugi. Kanadska premijera filma se održala 25. travnja 2014., a u Americi će film izaći direktno na DVD-u 17. lipnja 2014.

A Fighting Man poster2

IMDB

TRAILER

RADNJA

Haunted by a tragic past, undefeated, washed up boxer Sailor O’Connor (Dominic Purcell) is a broken man. When a fluke opportunity arises to step back in the ring, he takes it. His opponent is younger and faster, but with the support of his old fight team (Michael Ironside and James Caan), Sailor pushes for this one last fight. Not knowing when to throw in the towel, Sailor must face his personal demons or die trying to stay on his feet throughout a bloody, brutal beating in the ring.

SLIKE

0 0b fighting man fighting man 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.