Akcija

Cowboys vs Dinosaurs aka Jurrasic Hunters (2014)

Ako Vam kojim slučajem Zombeavers i Sharknado 2: The Second One (pisat ćemo i o tome u dogledno vrijeme) nisu za ovu godinu dovoljna doza trash filmova koji se zasnivaju na prebizarnim i presmiješnim konceptima, onda za Vas imamo pravu trashy poslasticu, akcijski SF Cowboys vs Dinosaurs! Naslov Vam u biti govori sve što trebate znati o ovom uratku pa u neke detaljnije “analize zapleta” ne treba niti ulaziti. Dodat ću samo da se originalno film zvao Jurrasic Hunters, ali su čelnici iz Epic Pictures Group koji distribuiraju ovaj film donijeli mudru odluku kako je Cowboys vs Dinosaurs daleko prikladniji i zvučniji naslov, plus što se referira na veliki hollywoodski hit Cowboys & Aliens što bi mu moglo donijeti neke ekstra bodove kod neinformirane publike.
Režiju potpisuje Ari Novak koji je prethodno već producirao jedan sličan uradak, Jurassic Attack, dok se u glavnim ulogama pojavljuju Sara Malakul LaneCasey FitzgeraldRib HillisStephanie Michelle BonnerKelcey WatsonJohn Freeman, te mnogi drugi. A cameo ulogice imaju i Eric Roberts te Vernon Wells. Cowboys vs Dinosaurs je imao limitiranu kino premijeru 30. svibnja 2014. u SAD-u, a službeno prikazivanje na SyFy kanalu bi se trebalo održati 30. lipnja 2014.

Cowboys vs Dinosaurs poster Cowboys vs Dinosaurs poster2

IMDB

TRAILER

RADNJA

After an accidental explosion at the local mine, a long-thought extinct breed of dinosaur emerges from the rubble. A group of local gunslingers must unite to defend their town in a battle of man versus dinosaur!

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.