Akcija

AWOL-72 (2014)

Šta učiniti ako Vam se za vratom nađu Ruski mafijaši, policija i plaćeni ubojice!? Ne znam za vas ali ja bi vjerojatno bježao što dalje i što me brže noge nose, u nadi da ću se uspjeti sakriti tako da me nitko od njih nikada ne pronađe. Ali to nije opcija za glavnoga junaka niskobudžetnog akcijskog trilera AWOL-72 redatelja i ko-scenarista Christiana Sesma. On će se doduše isto dati u bijeg, ali će se isto tako i suprotstaviti svojih progoniteljima ako se nađe u bezizlaznoj situaciji.
AWOL-72 je priča o Conradu Milleru, marincu koji se nađe u posjedu ključnih tajnih vladinih informacija zbog čega će se naći u velikoj opasnosti. Naime na tragu će mu se naći ruski mafijaši, detektiv LA policije, te nekoliko plaćenih ubojica, svi sa zadatkom da eliminiraju njega i zgrabe vrijedne informacije. No, Miller im neće nimalo olakšati taj zadatak te će pružiti žestok otpor.
Glavnu ulogu u ovom nikobudžetnom filmu koji je koštao svega 3 milijuna $ igra Luke Goss kojega ste imali prilike gledati u filmovima kao što su Death Race 2 i Death Race: Inferno, te Blade II i Hellboy II: The Golden Army gdje je u oba slučaja odigrao glavne negativce. Osim njega tu su još poznati glazbenik a odnedavno i glumac RZA, zatim Louis MandylorBokeem WoodbineCindy MargolisLeonard Kelly-YoungBrooke Newton, te još mnogi drugi. AWOL-72 će u americi igrati u limitiranoj kino distribuciji od 25. rujna 2015., dok u kanadi izlazi nešto ranije, 08. rujna, i još k tome direktno na DVD-u i Blu Ray-u.

AWOL-72 poster AWOL-72 poster2 AWOL-72 poster3 AWOL-72 poster4

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Conrad Miller, is an AWOL military officer who has been accused of selling secrets to ex KGB during the cold war. When Miller realizes he has been tracked by his counterpart hit man Myron, Miller knows his love, and his compromise has been threatened, and he does the only thing humanly possible. RUN. The Soviets enlist the services of Detective Adams to aid them in the local hunt to track down Miller by any means necessary. Miller has 72 hours to make his rendezvous point and get out of the country with his love and the only secrets that will keep him alive.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

2 replies »

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.