Aliens

Alien Tampon (2015)

Često možemo čuti ili pročitati na raznoraznim forumima kako se ljudi (s pravom) žale da više nema originalnih filmova te da se sve svodi na raznorazne nastavke, remejkove, rebotove, ekranizacije stripova, knjiga i starih TV serija. I zaista, kada čovjek pogleda kino ponudu koja nam se nudi, obično se tu može naći tko zna koji nastavak TransfomersaTakena, Brzih i Žestokih, te niz raznoraznih strip junaka, od novog Batmana, preko Spidermana pa sve do Avengersa i ostale ekipe.
Ali s vremena na vrijem se pojavi neki film koji nas uvjeri da još uvijek postoje kreativni filmaši koji su sposobni smisliti nove (i kreativne) ideje koje čak mogu graničiti i sa ludošću i urnebesnom bizarnošću. A upravo je to slučaj sa njemačkim filmašima Hannom von Contzenom i Janom Zenknerom. Naime, prvi je napisao a drugi režirao niskobudžetnu Njemačka SF horor komediju Alien Tampon! Kao što se to već može zaključiti iz samog naslova, da radna u filmu se vrti oko invazije izvanzemaljaca koja uključuje tampon(e)! I to je to što se od prilike zna o samom zapletu filma.
Glumačku ekipu redom čine Ramona BeckmannBejo DohmenGerhard FehnMichael JassinKathryn JulyanaChachrist KmongkladCaroline KlütschRoland SapperSarah UlrichIsabel WiertzDaniel WiemerSimon Gosejohann, te Tom Beck kojega domaća publika zasigurno pamti po ulozi Bena Jägera u Njemačkoj Tv seriji “Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei”!
Alien Tampon je premijerno prikazan na Berlin Film Festivalu, a tijekom 2015. će se film zasigurno pojaviti i na DVD-u, odnosno blu ray-u.

Alien Tampon poster Alien Tampon poster2 Alien Tampon poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

Alien tampon invasion

SLIKE

1 2 3 4 1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.