Akcija

Life on the Line (2015)

Električna energija je jedan od glavnih pokretača današnjeg društva. Bez struje gotovo ništa u našoj svakodnevnici ne funkcionira i kada bismo jednoga dana iz nekog razloga ostali bez električne energije, vrlo vjerojatno bi se kao civilizacija vratili u srednji vijek (ili nešto veoma blisko tome). Na kraju krajeva, samo 2-3 sata bez struje nas izlude, a kamo li ne i duže vremensko razdoblje. Ali sva sreća zato imamo električare koji često i riskiraju svoje živote kako bi naš život bio lagodniji. Nezavisna napeta drama Life on the Line redatelja Davida Hackla je priča upravo o tim ljudima.
U filmu Life on the Line tako pratimo skupinu ljudi koji se bave popravcima na dalekovodima i električnoj mreži, a koji će biti primorani da se suoče sa smrtonosnom opasnošću kada grad zahvati snažna i opasna oluja koja sa sobom odnosi i ljudske živote.
Ekipu hrabrih električara prevodi bradati John Travolta koji je zadnjih godina nažalost više poznat to tobože skandalima i glupostima nego po (dobrim) filmovima (sjetimo se samo njegove interpretacije Srbina u filmu Killing Season…ili nemojmo). A društvo mu pravi poprilično poznata glumačka ekipa koju čine Kate BosworthDevon SawaJulie BenzSharon Stone, Ty Olsson i Gil Bellows. Budžet filma iznosi oko 12 milijuna $, a premijera istoga se održala 05. studenog 2015. na Napa Valley Film Festivau. U Njemačkoj i Japanu je Life on the Line je već izašao na DVD-u i Blu Rayu u kolovozu 2016. Datum američke premijere još nije poznat.

Life On The Line poster

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

A crew of men who do the high-wire work of fixing the electrical grid are hit by a sudden deadly storm.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.