Akcija

Misfortune (2016)

Kada nas u životu snađe neka nevolja ili malo veći životni problem, onda ga pokušavamo ili što brže i što bezbolnije riješiti, ili ga naprosto ignoriramo u nadi da će jednostavno nestati. Ali kako to obično biva, neriješeni problemi iz prošlosti imaju običaj da se pojave kad ih najmanje očekujemo i da nas onda “ugrizu za dupe”, tim više ako ti problemi uključuju i skupocjene dijamante. A upravo to će se dogoditi i glavnom junaku nezavisnog krimi trilera Misfortune redatelja i ko-scenarista, te glavnog glumca Desmonda Devenisha.
Misfortune je priča o mladom čovjeku pod imenom Boyd koji saznaje da je ubojica njegovog oca pušten uvjetno na slobodu, te između njih dvoje ubrzo započne opasna igra miša i mačke koja će se razvući kroz smrtonosnu pustinju, dok obojica tragaju za Boydovim obiteljskim nasljeđem – dijamantima koje je njegov otac ukrao.
Kao što sam već spomenuo ranije, glavnu ulogu igra Devenish osobno, a u jednoj od glavnim uloga se pojavljuje i drugi ko-scenarist filma Xander Bailey. Ostatak glumačke ekipe čine Jenna KanellKevin GageSteve EarleNick MancusoCarl BaileyVinicius Machado, te još neki. Film je do sada bio prikazan na Black Hills Film Festivalu i Jaipur International Film Festivalu, i na oba festivala je osvojio nagrade, između ostaloga i onu za najbolji film. Za sada još na žalost nije poznato kada će Misfortune izaći na DVD-u. Ali o tome ćemo Vas vrlo vjerojatno obavijestiti naknadno.

Misfortune poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

When a young man, down on his luck, learns about his father’s killer’s parole, it sets off a cat and mouse chase through the hostile desert, searching for a hidden family inheritance.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.