Akcija

Nieve negra aka Black snow (2017)

Kažu da bratska ljubav ne poznaje granice! No, rivalstvo među braćom je također dio neizbježne svakodnevnice. Ali to rivalstvo ponekad može prerasti i u nešto mnogo gore, pa odnos između braće može biti toliko narušen da sve skupa rezultira nasilnim razriješenjem cijele situacije. A upravo će narušeni među-bratski odnosi izazvati seriju nasilja u triler drami Nieve negra redatelja i ko-scenarista Martina Hodara, nastaloj u ko-produkciji Španjolske i Argentine.
Naime, Nieve negra donosi priču o Salvadoru koji živi u izoliranom dijelu Patagonije gdje se povukao nakon što su ga lažno optužili za ubojstvo brata koje se dogodilo kada su obojica bili tinejdžeri. Mnogo godina kasnije, njegov drugi brat Marcos i njegova žena Laura posjećuju Salvadora kako bi ga pokušali uvjeriti da proda neku udaljenu obiteljsku imovinu. Taj susret usred ničega ne samo da će zapaliti staro rivalstvo između braće, već će na površinu opet izvući stare rane, te probuditi i njihove oprečne ideje o žrtvi i ubojici, te nevinosti i krivnji.
U glavnim ulogama su Laia CostaRicardo DarínDolores FonziLeonardo SbaragliaFederico LuppiLiah O’PreyMikel Iglesias, te još mnogi drugi. Argentinska premijera ovoga filma će se održati 19. siječnja 2017., a tijekom 2017. će se također održati i Španjolska premijera.

Adobe Photoshop PDF

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Salvador lives isolated in Patagonia after being falsely accused of murdering his own brother when they were teenagers. Many decades later, his brother Marcos and sister-in-law Laura come to try to convince him to sell the some remote family property.. This encounter in the middle of nowhere will not only rekindle their rivalry but forces their conflicting ideas about victim and murderer, and innocence and guilt, to rise to the surface… again.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.