Drama

Stray Bullets (2016)

Iznenađenja često vrebaju iza “ćoška”, i hvataju nas na prepad, nespremne i nepripremljene. Neka iznenađenja su dobra, a neka loša, i ovisno o tome, sa nekim iznenađenjima se znamo nositi, a sa nekima baš i ne. Na njihovu nesreću, dvojcu tinejdžera iz nezavisne krimi triler drame Stray Bullets redatelja i scenarista Jacka Fessendena, će dočekati iznimno neugodno iznenađenje koje će im zauvijek promjeniti živote.
Stray Bullets je priča o dva 16-godišnja prijatelja iz okolice New Yorka, Connoru i Ashu. Ashov otac ih zaduži da očiste njegovu staru kamp prikolicu koja se nalazi na napuštenom imanju. Ali dečke dočeka neugodno iznenađenje kad otkriju da su tri lopova u bijegu pred opasnim ubojicom pronašla utočište u spomenutoj kamp prikolici. Connor i Ash postanu njihovi taoci, primorani da im pomognu prije nego što ih ubojica sve pobije.
Možda najinteresantnija stvar kod cijelog ovog projekta je to što ga je režirao i napisao 16-godišnjak! Naime, redatelj i scenarist, spomenuti Jack Fessenden ima 16 godina, i ovo je njegov prvi dugometražni film! Prethodno je režirao nekoliko kratkih filmova, a na ovom projektu je počeo raditi sa svojih 14 godina, planiravši ga originalno snimiti kao kratkometražni uradak. Fessenden  je za svoj dugometražni prvijenac okupio i poprilično zanimljivu glumačku ekipu koju redom čine James Le Gros, Kevin CorriganJohn SperedakosRobert Burke Warren, te Jackov otac Larry Fessenden. Zanimljivo, jednu od glavnih uloga je odigrao i Jack osobno.
Stray Bullets premijerno kreće u limitiranu kino redistribuciju, te iTunese i VOD distribuciju 10. veljače 2017.

stray-bullets-poster stray-bullets-poster2

IMDB

Official site

In 16-year-old Jack Fessenden’s directorial debut, teens Connor and Ash head to Ash’s father’s trailer for the weekend. When three crooks on the run from a hitman stash their car nearby, they seek refuge inside the trailer holding the teens hostage. Connor and Ash must now help the criminals before the hitman kills everyone in his wake.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.