Akcija

Kill’em All (2017)

Old school akcijski junaci 80-ih koje su predvodili Arnie i Sly, često su se povodili za onom “starom; “ubij ih sve i vrati se sam”. To je naravno uvijek rezultiralo eksplozivnim završnicama, stotinama ispaljenih metaka i hrpom leševa koje bi na kraju otkrila dimna zavjesa. Jedan od njih je bio i Jean-Claude Van Damme koni je svoje protivnike osim sa teškom artiljerijom dovršavao još i sa kružnim udarcima. Sudeći po naslovu njegovog najnovijeg filma, niskobudžetnog akcijskog trilera DTV produkcije Kill’em All, u režiji Petera Malota, Van Damme nastavlja sa starim ubojitim navikama – “ubij ih sve i vrati se sam”.
Iako je to vjerojatno manje važno u ovom slučaju, Kill’em All donosi priču o misterioznom strancu imenom Philip koji nakon velike pucnjave, gotovo na rubu smrti, završi u lokanoj bolnici. Ali ubrzo za njim u bolnicu stigne i opasna skupina kriminalaca, sa zadatkom da dovrše ono što su započeli. Uz pomoć medicinske sestre koja ga je njegovala, Philip će im se morati suprotstaviti, i sve ih pobiti ako želi preživjeti.
Osim Van Dammea, u filmu još igraju Peter StormareMaria Conchita AlonsoDaniel BernhardtAutumn ReeserJames P. BennettPaul Sampson, te Van Dammeov sin, Kris Van Damme. Ono što bi hard-core action fanovima i ljubiteljima B-filmova moglo biti extra zanimljivo u ovom filmu, jeste činjenica da će se ovdje po prvi puta u životu sukobiti Van Damme i Daniel Bernhardt koji je tamo 90-ih godina “naslijedio” Van Dammea u Bloodsport nastavcima. DVD i Blu ray premijera filma Kill’em All će se održati 06. lipnja 2017.

IMDB

Official Facebook Page

After a massive shootout, a mysterious stranger (Van Damme) arrives at a local hospital on the brink of death. Then, a foreign gang brazenly comes to the hospital to hunt him down. His nurse, the sole surviving witness to the follow-up shootout, must face an FBI interrogation that unlocks a plot of international intrigue and revenge. With enough twists and turns, KILL’EM ALL will keep you guessing until the final bullet is fired.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.