Akcija

Kill’em All (2017)

Old school akcijski junaci 80-ih koje su predvodili Arnie i Sly, često su se povodili za onom “starom; “ubij ih sve i vrati se sam”. To je naravno uvijek rezultiralo eksplozivnim završnicama, stotinama ispaljenih metaka i hrpom leševa koje bi na kraju otkrila dimna zavjesa. Jedan od njih je bio i Jean-Claude Van Damme koni je svoje protivnike osim sa teškom artiljerijom dovršavao još i sa kružnim udarcima. Sudeći po naslovu njegovog najnovijeg filma, niskobudžetnog akcijskog trilera DTV produkcije Kill’em All, u režiji Petera Malota, Van Damme nastavlja sa starim ubojitim navikama – “ubij ih sve i vrati se sam”.
Iako je to vjerojatno manje važno u ovom slučaju, Kill’em All donosi priču o misterioznom strancu imenom Philip koji nakon velike pucnjave, gotovo na rubu smrti, završi u lokanoj bolnici. Ali ubrzo za njim u bolnicu stigne i opasna skupina kriminalaca, sa zadatkom da dovrše ono što su započeli. Uz pomoć medicinske sestre koja ga je njegovala, Philip će im se morati suprotstaviti, i sve ih pobiti ako želi preživjeti.
Osim Van Dammea, u filmu još igraju Peter StormareMaria Conchita AlonsoDaniel BernhardtAutumn ReeserJames P. BennettPaul Sampson, te Van Dammeov sin, Kris Van Damme. Ono što bi hard-core action fanovima i ljubiteljima B-filmova moglo biti extra zanimljivo u ovom filmu, jeste činjenica da će se ovdje po prvi puta u životu sukobiti Van Damme i Daniel Bernhardt koji je tamo 90-ih godina “naslijedio” Van Dammea u Bloodsport nastavcima. DVD i Blu ray premijera filma Kill’em All će se održati 06. lipnja 2017.

IMDB

Official Facebook Page

After a massive shootout, a mysterious stranger (Van Damme) arrives at a local hospital on the brink of death. Then, a foreign gang brazenly comes to the hospital to hunt him down. His nurse, the sole surviving witness to the follow-up shootout, must face an FBI interrogation that unlocks a plot of international intrigue and revenge. With enough twists and turns, KILL’EM ALL will keep you guessing until the final bullet is fired.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.