Akcija

Die Hölle aka Cold Hell (2017)

Serijski ubojice znaju itekako biti opasni i brutalni, a neki od njih su na žalost iza sebe ostavili popriličnu količinu leševa. Ono što se na žalost često ponavlja u tim slučajevima, je to što su im žrtve često žene! Žene možda jesu slabiji spol, barem ih se tako etiketira, ali neke od njih ipak znaju pružiti otpor i pružiti svojim napadačima borbu kakvu nisu očekivali.  Njemačko/austrijski krimi triler Die Hölle redatelja Stefana Ruzowitzkya je priča upravo o jednoj takvoj hrabroj ženi.
Naime, Die Hölle je radnjom smješten u Beč, gdje mlada žena postane svjedokom okrutnog ubojstva u susjednom stanu, i pri tome ujedno vidi ubojicu. Ubrzo nakon toga njezin se život u potpunosti preokrene te je primorana da se zaštiti kako god zna i umije. Policija joj ne može pomoći, ali jedan detektiv joj pruži utočište.
U glavnim ulogama su Violetta SchurawlowTobias MorettiRobert PalfraderSammy SheikFriedrich von ThunMurathan Muslu, te još mnogi drugi. Die Hölle je premijerno prikazan u Austriji i Njemačkoj još početkom 2017., te nakon toga se našao i na programu nekih filmskih festivala (Beaune Film Festival i Night Visions International Film Festival), a prošlog mjeseca (lipanj) napokon je izašao i na DVD-u i Blu Ray-u.


IMDB

Vienna, a woman is witness to a murder in the neighbor apartment. But she is also seen by the murderer, and her life turns upside down as she trys to protect herself. The police won’t help her but one detective gives her shelter...

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.