Akcija

Steig. Nicht. Aus! aka Don’t. Get. Out! (2018)

Svatko od nas ima neku svoju dnevnu rutinu koju ponavlja iz dana u dan (npr. da započenemo dan sa tjelovježbom, pročitamo novine uz jutarnju kavicu, vozimo se na posao uvijek istom trasom itd.). Moja dnevna rutina je da svakog jutra vozim svog klinca u vrtić, uvijek istom trasom, i gotovo uvijek u približno isto vrijeme. A sličnu, ako ne i istu rutinu ima junak Njemačkog akcijskog krimi trilera Steig. Nicht. Aus! redatelja i ko-scenarista Christiana Alvarta.
Vozeći svoje klince u školu, Karl, agent za nekretnine iz Berlina, dobije poziv koji će njegov život preokrenuti naglavačke! Naime glas sa druge strane linije ga ucijeni, i ukoliko ne plati, njegov automobil će eksplodirati! Ubrzo počne opasna i smrtonosna utrka sa vremenom.
Ovako na prvu, Steig. Nicht. Aus! djeluje kao Speed u malom, što samo po sebi i ne zvuči loše. U glavnim ulogama su Wotan Wilke MöhringHannah HerzsprungChristiane PaulEmily KuscheFahri YardimAleksandar Jovanovic, te mnogi drugi. Njemačka premijera ovog filma će se održati 12. travnja 2018.

IMDB

Official Facebook Page

Taking his kids to school with the car, Berlin real estate developer Karl gets a call from a blackmailer: If he doesn’t pay up, the car will blow up. A deadly race against time begins.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.