Akcija

NAJAVA – Mad Heidi (2019)

Ako ste jedan of filmofila koji su upoznati sa pojedinim filmskim terminima i poviješću filma, onda zasigurno znate što su to Blaxploitation, Sexploitation, Nunsploitation, Naziploitation ili pak Bruceploitation filmovi! Zasigurno ste i gledali neke od takvih naslova. Za one koji pak ne znaju o čemu “pričam”, preporučam Google.
U svakom slučaju, ovoj hrpi exploitation filmova pridružiti će se uskoro još jedan novi exploitation pod-žanr – Swissploitation film! Za tu priliku, producenti filmova Iron Sky i Iron Sky: The Coming Race, te redatelj i scenarist Johannes Hartmann, odlučili su uzeti poznati i popularni lik i Švicarske kinematografije i književnosti, Heidi, dodati joj naciste, izgubljeno zlato, Švicarski nožić, čokoladu i hektolitre krvi, te snimiti Švicarsku grindhouse parodiju Mad Heidi.
U bliskoj budućnosti svijet tone u rat i kaos, ali Švicarska se odvojila od ostatka svijeta, i postala svojevrsni “otok” bogatstva. Egocentrični nasljednik multi-bilionskog carstva sira vlada zemljom željeznim šakama kako bi održao lažnu sliku Švicarske kakvu obično vidimo na razglednicama. Ali kada njegove vojne trupe otmu Heidi, ona će se usprotiviti i uzvratiti udarac, a egocentrični vladar će shvatiti da se zakačio sa pogrešnim Heidi!
E sad, prije nego što se raspametite od oduševljenja (lol), znajte da film Mad Heid zasada još nije snimljen, te se nalazi u fazi financiranja i pred-produkcije, i sve što za sada postoji je ovaj teaser koji možete pogledati ispod. Ali, i vi sami možete pomoći u stvaranju ovoga filma kupnjom “obveznica” na oficijelnoj web stranici filma. Uz malo sreće, ekipa će skupiti budžet koji im je potreban za realizaciju ovog projekta, pa ćemo Mad Heidi gledati u 2019.

IMDB

Official site

Official Facebook Page

In the near future the world is sinking into war and chaos, but Switzerland has sealed itself off as an island of the rich. An egocentric heir of a multi-billionaire cheese empire is ruling the country with an iron fist to maintain an artificial postcard-image of Switzerland. When Heidi is abducted by the brutal government troops, she must fight back against the cheese-fueled machinery of hate. They will soon realize they just fucked with the wrong Heidi!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.