Horror

NAJAVA – Bloodline (2018)

Pojedini glumci ostvare dugogodišnje karijere, te budu jednako relevantni i nakon 20 godina, baš kao što su bili i prije 20 godina. Primjerice, Keanu Reeves, ili pak Tom Hanks , odnosno Brad Pitt i Leonardo DiCaprio koje upravo možemo (po)gledati u najnovijem filmu Quentina Tarantina, Once Upon a Time in… Hollywood.
S druge strane, dobar dio glumaca (i glumica) jednostavno nestane iz Hollywooda nakon nekog vremena. Za neke skoro da više nikad nit ne čujemo, o nekima čitamo samo u žutoj štampi, a neki se sporadično pojave u filmovima, bilo da je riječ o blockbusterima ili nezavisnim indie projektima. U ovu posljednju skupinu možemo uvrstiti i Seanna Williama Scotta! Seann se svojedobno proslavio ulogom Stiflera u zabavnom American Pie serijalu, a često se pojavljivao i kao komični sidekick (npr. Evolution, Bulletproof Monk, The Rundown itd.). No, od 2012. i posljednjeg filma iz American Pie serijala, American Reunion, Seann se slabo pojavljivao u filmovima. Doduše, posuđivao je glas u Ice Age serijalu i pojavio se u par TV serija, no što se filmova tiče, dosta slabo. Valjda doduše izdvojiti nastavak njegovog filma iz 2011., Goon: Last of the Enforcers, te ulogu u Super Troopers 2.
Bilo kako bilo, Seann ima novi film, i još k tome poprilično zanimljiv i netipičan za njega! A riječ je o nezavisnom horor trileru Bloodline redatelja Henrya Jacobsona, gdje Seann igra Evana, mladog čovjeka koji je upravo postao otac. Evan je sklon nasilnim tendencijama, ali Evan također cijeni obitelj i obiteljske vrijednosti iznad svega, i svatko tko će stati između njega, njegove žene i novorođenog sina, nauči će na teži način da to nije trebao napraviti.
Film je premijerno bio prikazan prošle godine na Fantastic Festu gdje su ga popratile dosta dobre kritike, pa je moguće da će ovaj naslov vratiti Seanna ponovno pod svijetla reflektora, makar na kratko. Osim njega, u filmu još igraju Mariela Garriga, Dale Dickey, Kevin Carroll, Christie Herring, Raymond Alexander Cham Jr., Leith M. Burke, te još mnogi, mnogi drugi. Službena premijera je zakazana za 20. rujna 2019.

 

IMDB

Evan values family above all else, and anyone who gets between him, his wife, and newborn son learns that the hard way. But when it comes to violent tendencies, it seems the apple doesn’t fall far from the tree.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.