Akcija

NAJAVA – Deliver Us From Evil (2020)

Kada se među filmofilima povede razgovor o Korejskom filmu, posebice o onim boljim, značajnijim i zvučnijim naslovima, često se tu između ostaloga spomenu filmovi The Chaser i The Yellow Sea. I to s pravom, jer je zaista riječ o vrhunskim ostvarenjima Korejske kinematografije. A jedan od ljudi zaslužan za oba filma je također i Won-Chan Hong, on je bio jedan od scenarista. Razlog zašto to spominjem je taj što dotični ima novi film koji je napisao, ali također i režirao, akcijsku krimi triler dramu Deliver Us From Evil.
Deliver Us From Evil donosi priču o profesionalnom ubojici čiji se život u potpunosti izokrene naopako zbog posljednjeg ubojstva koje se mora izvršiti.
U glavnim ulogama su Jung-min Hwang i Jung-jae Lee, dok ostatak glumačke ekipe čine Jung-min Park, Dae-hwan Oh, te još neki. Korejska premijera ovoga filma bi se trebala održati u Srpnju ove godine, a nakon toga će film zasigurno izaći i korna nekim svjetskim tržištima.

 

 

Story follows a man, a professional killer whose life is turned upside down because of a final contract killing that must be performed.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.