Akcija

Daylight’s End (2016)

Lance Henriksen je jedan od onih glumaca koji je toliko zadužio svijet filma da je njegovo ime i prezime, kao i sama pojava je s vremenom postala brend! Karizmatičan je, svi znaju za njega i ima ga posvuda, od poznatih i kultnih filmova (The TerminatorNear DarkAliensPumpkinheadStone ColdHard Target itd.) pa do onih manje poznatih ili nepoznatih trash i B uradaka (Sasquatch MountainPirates of Treasure IslandPistol WhippedThe Genesis Code, te mnogi, mnogi drugi), a godišnje zna snimiti i po 10-ak naslova
Jedan od najnovijih uradak u kojem ćemo ga moću gledati je niskobudžetni post-apokaliptični akcijski SF horror Daylight’s End kojega je režirao William Kaufman. Kaufman inače slovi kao jedno od jačih redateljskim imena u svijetu DTV produkcije, a 2010. se proslavio dosta dobrim akcijskim trilerom Sinners and Saints koji je u veoma kratkom vremenu stekao i svojevrsni kultni status u određenim krugovima. Daylight’s End je radnjom smješten u post-apokaliptičnu budućnost gdje je tajanstvena kuga uništila naš planet i većinu čovječanstva pretvorila u krvožedna stvorenja. U filmu pratimo jednog usamljenog lika, skitnicu koji putuje svijetom i ubija zaražene. Ali na svom putu on nabasa na skupinu preživjelih koji su se sakrili u jednoj policijskoj postaji. Iako nevoljko on će im pomoći da se obrane od tih stvorenja i pobjegnu u utočište gdje borave posljednji preživjeli na ovoj planeti.
Budžet filma iznosi oko 2 milijuna $, a osim Henriksena u filmu još igraju Johnny Strong (igrao je također glavnu ulogu i u spomenutom Kaufmanovom filmu Sinners and Saints), Louis MandylorChelsea EdmundsonHakeem Kae-KazimFarah White, te još mnogi drugi.
Daylight’s End će premijeru imati 17. travnja 2016. na Dallas International Film Festivalu, a do kraja godine će zasigurno izaći i na VOD platformama.

Daylight's End poster Daylight's End poster2 Daylights-End

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Years after a mysterious plague has devastated the planet and turned most of humanity into blood-hungry creatures, a rogue drifter on a vengeful hunt stumbles across a band of survivors in an abandoned police station and reluctantly agrees to help them defend themselves and escape to the sanctuary they so desperately need.

SLIKE

0 0b 0c 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.