Fantasy

Fire City: The Interpreter of Signs (2014)

Pa iako se filmska čarolija danas oslanja uglavnom na CGI, prostetika, maske i animatronika su i dalje neizostavni dio filmske industrije! A ljudi koji se bave time, neprikosnoveni majstori svoga zanata kao što su primjerice Rick BakerStan Winston, ili pak Tom Savini su definitivno zadužili filmsku povijest svojim mnogobojnim kreacijama raznoraznih filmskih čudovišta i bića. Jedan od njih je također i Tom Woodruff Jr., čovjek koji je svoju karijeru započeo na filmovima kao što su The Terminator i Aliens, a zanat je dalje pekao na filmima  The Monster SquadStarship TroopersPredatorPumpkinhead, te mnogi drugi naslovi. A osim što se bavi maskama, prostetikom i dizajnom raznoraznih bića, Woodruff Jr. se također odlučio okušati i u režiji.
Do sada je doduše režirao nekoliko epizoda TV serije “Beyond Belief: Fact or Fiction” te dva kratka filma, My Cousin’s Keeper i Fire City: King of Miseries, no odlučio se okušati u dugometražnim vodama. Za svoj debitantski dugometražni uradak je izabrao niskobudžetni fantasy horror triler Fire City: The Interpreter of Signs koji se vrti oko krhke ravnoteže koja postoji između ljudi i demona koji potajno žive među njima, te opasnosti koja se pojavi kada ta ravnoteža biva poremećena.
Budžet filma iznosi svega milijuna $, a osim što ga je režirao Woodruff Jr. se pobrinuo i za maske u filmu. U glavnim ulogama su Harry Shum Jr.Danielle ChuchranMary-Margaret HumesKristin MinterMatt WinstonEric EdwardsTobias Jelinek, te mnogi drugi. Fire City: The Interpreter of Signs će u amrici biti pušten u limitiranu kino distribuciju u listopadu 2014.

Fire City The Interpreter of Signs poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER

RADNJA

Story centers around a fragile balance that exists between humankind and the demons who secretly live among them and the crisis for all when this balance is broken.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.